Beste woondecoratie voor je slaapkamer

Kan jouw slaapkamer wand wel wat opgeleukt worden? Dan is wanddecoratie voor slaapkamer misschien wel wat je zoekt. Door iets leuks aan de muur te hangen, fleur je de slaapkamer helemaal op. Niets is fijner dan een slaapkamer die qua looks helemaal aansluit bij jouw wensen.

Toch willen veel mensen de wanddecoratie in de slaapkamer een beetje rustig houden. In dit artikel geven we je verschillende voorbeelden van passende decoratie. Bij Foto4art heb je een breed assortiment aan wanddecoratie. We lichten verschillende typen voor je uit. Zo weet je beter waar je aan kunt denken en wat leuk kan zijn om voor in de slaapkamer te bestellen.

Een rustige ingelijste poster

De slaapkamer is de ideale plek voor een poster. Je hebt bij een poster veel keuze. Je kunt zowel kiezen voor een rustige poster, als een drukke poster waar veel mooie kleuren in terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een poster van een mooi landschap of een kunstzinnige tekening in zwart wit. Het is maar net wat bij jouw smaak en de rest van het interieur past.

Hoe je een poster extra power geeft, is met een mooie lijst. Wat je vaak ziet, is een zwarte lijst om de poster in combinatie met een wit passe-partout. Dit leuke contrast maakt dat de poster nog beter uitkomt en aandacht krijgt in de slaapkamer. En voor een speels effect hang je de lijsten op verschillende hoogtes op.

Lees ook:  Foto op aluminium cadeau doen

Een natuurlijke sfeer in de slaapkamer met fotobehang

Een andere geschikte optie voor in de slaapkamer, is fotobehang. Met fotobehang in de slaapkamer kun je kiezen uit toffe landschap foto’s voor een natuurlijk effect. Maar dat is niet het enige, er zijn ook patronen of andere afbeeldingen die geschikt kunnen zijn voor jouw wand. Zo kan een kleurovergang toffer zijn dan je denkt, kan het leuk zijn om een cement muur af te drukken of ga je voor een kleurrijk schilderij.

Slaapkamer met foto’s

Wil je een persoonlijke twist aan je slaapkamer geven? Doe dat dan met foto’s. Foto’s zijn dé manier om een sfeer en jouw persoonlijkheid in de kamer naar boven te brengen. En in een kamer als de slaapkamer wil je je natuurlijk helemaal thuis voelen.

Het kan erg leuk zijn om de foto’s op een speelse manier op te hangen. Zo kun je kiezen voor verschillende formaten of lijsten. Als je de foto’s op een gelijke afstand van elkaar ophangt, zorg je ervoor dat het er niet rommelig uit gaat zien. Dan behoud je de rust in de slaapkamer. Weet daarnaast dat je de foto’s tegenwoordig af kunt laten drukken op aluminium of glas.

Een passende muursticker

Naast fotobehang, kun je ook denken aan een muursticker. De sticker heb je binnen de kortste keren aan de wand bevestigd en levert prachtige plaatjes op. Voor elke woonstijl en sfeer zijn er wel geschikte wanddecoratie. Er zijn muurstickers van een tof botanisch landschap of van natuurlijke uitzichten. In de slaapkamer kom je zo helemaal tot rust. Het handige is ook, dat ze precies op maat te bestellen zijn.